Broomhill

We were appointed to design a series of extensions that would join the main house to its ancillary building. The design aimed to increase the living accommodation of the property and somewhat ‘infill’ the existing patio terrace to create a modern internal space. The design style is contemporary which is in contrast to the more traditional form of the existing house. The use of traditional materials provides a visual connection with the existing architecture whilst the modern technology and glazing ensure that the new elements provide a contemporary foil against the backdrop of the original building.


The synergy of existing house and contemporary extension has created a building fit for modern living standards without compromise to the original character of the property or the privacy enjoyed by neighbouring dwellings.